Tuesday, December 5, 2017

Datang Tererengganu menuju ke Unisza dan UMT kampus Gong Badak?

Sampai Kuala Terengganu melawat atau hantar anak belajat terus ke Universiti UNISZA dan UMT kampus Gong Badak ...
perlu rumah tumpangan atau rumah untuk berehat atau bermalam call je RUMAH REHAT PAK DEEN 0199429842 atau 0129543864.

Sunday, October 8, 2017

Rumah berkembar (Semi D) 2 tingkat 4 bilik Pusat Bandar K.Terengganu

🏡Homestay pak deen Kuala Terengganu
📌Rumah Berkembar 4 bilik(2 tingkat)- RM250/mlm
📌3 bilik ( berhawa dingin) Katil queen 2 bilik dan katil bujang 2 unit 1 bilik.
📌3 bilik air tingkat atas 2 dan bawah 1.
📌Ruang tamu yang luas
📌Ruang dapur kemudahan memasak,dapor gas, rice cooker,peti ais,pinggan gelas disediakan.
📌Ruang parkir yang luas dlm pagar.

Jom cuti2 di Kuala Terengganu. Untuk penginapan yang selesa bersama keluarga tersayang...bolehlah buat tempahan sekarang:
www.wasap.my/60129543864
Tempat2 menarik yg hanya terletak dlm 5-10 minit sahaja dr homestay:
📌Taman Tamadun Islam
📌Masjid Kristal
📌River Cruise Sg Kuala Terengganu
📌Muzium
📌Pulau Warisan
📌Pasar Payang
📌Dataran Shahbandar
📌Bukit Puteri
📌Pantai Batu Buruk
Lokasi 🏡 di hadapan hospital K. Trg(HSNZ)
Kuala Terengganu
RM 250/day
Check in : 2 ptg
Check out : 12 tghari
Tanda confirm booking minima RM50/mlm atau penuh
Maybank saving no. 163064095943 - kamarudin bin karim (maklum selepas bank in/transfer.

 

Sunday, September 3, 2017

Rumah Berkembar 2 Tingkat Pusat Bandar K.Terengganu

TERKINI!! Cantik !!
HOMESTAY : Sekarang boleh dah sape2 nk booking #rumahrehatpakden whatsaap atau call 012-9543864 atau simpan no.ni bila memerlukan call je 012-9543864 .Rumah 2 tingkat 4 bilik : 3 bilik hawa sejuk dan extra bilik kosong berkipas di pusat bandar KT depan Hospital Kuala Terengganu (HSNZ.KT) Murah dan berbaloi baloi nk ke hospital lintas jalan utama..
Berjalan kaki pun boleh. Hampir Unisza kampus Bandar KTrg.
Masjid-masjid dekat situ je
Masjid Kristal  10-15 minit.
Penginapan Pakdeen Kuala Terengganu 019-9429842
#pantaibatuburuk dekat tu je.
#pasarpayang 5 minit berkenderaan
#jetisyahbandar dataran 5 minit 
#pbsquare
#PMINT


 

Image may contain: house and outdoorImage may contain: sky, house and outdoorImage may contain: living room and indoorImage may contain: table and indoorImage may contain: indoorImage may contain: indoor

Friday, May 26, 2017

SELAMAT BERPUASA




RUMAH REHAT PAK DEEN UCAPKAN SELAMAT BERPUASA BULAN RAMADHAN KEPADA SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT TAHUN 2017

Wednesday, May 3, 2017

Cuma RM70/mlm maksima 3 orang RM50 untuk 2 org

Bilik bajet 
cuma rm70/mlm maksima 3 orang sahaja(bilik air di dalam),,
          rm50/mlm maksima 2 orang sahaja.(katil kelamin shj)

Murah kan??? Wassup 012-9543864 atau call 019-9429842

Kelengkapan : katil kelamin dan bujang
                         hawa dingin,
                         bilik air 2 unit,
                          TV,
                           set kerusi,
                            meja makan,
                                peti ais,
                                    dapor gas,
                                           pinggan gelas.
Lokasi Taman Permata 1 Wakaf Tengah Batu Rakit Terengganu.
5 minit Dekat UNISZA gong badak,Universiti Malaysia Terengganu( UMT),
MRSM dan Institut Pendidikan Guru Batu Rakit,Instep.




Wednesday, February 1, 2017

Rumah dan bilik buget rm100/mlm atau rm40/mlm

Nok hok murah!!!!!
 kita bagi yang murah..hanya rm100/mlm rumah 3 bilik 2 bilik air dan untuk sebilik untuk 2 orang pun boleh hanya rm40/mlm (berhawa dingin) sebilik. murah kan!!!!
rm30/mlm (kipas).

Rumah hanya 5 minit dari Unisza dan UMT gong badak K.Trg
10-15 minit ke bandar K.trg dan TTC.

whatssaap dan call 0129543864/0199429842








Monday, January 2, 2017

Atas permintaan ramai nak rumah/bilik murah Rm100/rm30

 MURAH..MURAH!!!!!

ATAS PERMINTAAN RAMAI  

Rumah tumpangan yang murah dan bilik murah
Hanya rm100/mlm sebuah 3 bilik untuk 6 orang dan bilik rm30/mlm untuk 2 orang.

MURAH kan

Rm100/mlm sebuah 3 bilik utk 6 orang dan bilik rm30/mlm utk 2 orang.
Kemudahan hanya untuk tidur dan mandi..peti ais dan pemanas air sahaja.

Lokasi 5 minit dari UMT dan UNISZA Gong Badak.
MRSM dan IPG 
Kedai kedai makan berdekatan.

Whatsaap 012-9543864 dan call 019-9429842-Pak deen